Locatie

Adres
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE  Houten 

Openingstijden
Vrijdag 5 oktober van 11.00 - 18.00 uur
Zaterdag 6 oktober van 10.00 - 17.00 uur

De masterclasses beginnen voor opening zodat u daarna direct aansluitend de beursvloer kan bezoeken en de eerste keynotelezing kan volgen op het hoofdpodium.

Komt u met de auto?
Bekijk hier de routebeschrijving of stel uw navigatie in op Meidoornkade 24, 3992 AE Houten.

Parkereren
Bezoekers en exposanten van MedischOndernemen LIVE kunnen bij Expo Houten gratis parkeren! Expo Houten beschikt over 3 parkeerplaatsen die gereserveerd zijn voor minder validen. De parkeerplaatsen bevindenzich direct aan de entree van het beurscomplex.

Komt u met het openbaar vervoer?
Vanaf Utrecht CS (halte CS Jaarbeurszijde) en NS-station Houten neemt u de Qbuzz lijn 47. U kunt uitstappen bij halte 
Meidoornkade of Koedijk. Vanaf Station Houten kunt u ook lijn 48 richting Nieuwegein nemen, u stapt dan uit bij halte Provinciale weg/Doornkade en loopt in vijf minuten naar Expo Houten. Op station Houten kunt u ook een OV-fiets huren, u fietst dan in ongeveer 10 minuten naar Expo Houten.

Kinderen zijn welkom!
Geen zin in gedoe met het regelen van een oppas voor uw kinderen? Op zaterdag 6 oktober kunnen zij zich de hele dag vermaken bij onze kinderopvang terwijl u uw ondernemersvaardigheden bijspijkert. Er zijn twee begeleiders aanwezig die alle kinderen (vanaf 1 jaar) de hele dag vermaken met spelletjes en leuke activiteiten. Helaas bieden wij geen slaapmogelijkheden voor de kinderen. Wilt u gebruik maken van de kinderopvang? Stuur van te voren even een mailtje naar events@medischondernemen.nl