Spijker uw ondernemersvaardigheden bij!
MedischOndernemen LIVE is het grootste kennis- en netwerkevent voor alle praktijkhouders en praktijkmanagers in de eerstelijnszorg. Het vindt plaats op 4 en 5 oktober 2019 in Expo Houten.

Hoofdthema’s zijn ondernemen (o.a. financiën, personeel, wetgeving, ICT) en multidisciplinair samenwerken. Alles wat u moet weten om uw praktijk gezond te houden en klaar te zijn voor een succesvolle toekomst!

De beloftes van MedischOndernemen LIVE

  • Eigen pleinen voor tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten en overkoepelend het multidisciplinaire Verbindingsplein.
  • 70  inhoudelijke sessies, geaccrediteerd voor tandartsen, mondhygiënisten en huisartsen, bestaande uit keynotes, praktijkcases, masterclasses en talks over samenwerken en ondernemen.
  • Een beursvloer met een mooie mix van 70 verschillende exposanten die u informeren over de laatste stand van zaken op het gebied van o.a. financiën, ICT, personeel en huisvesting.


Stel uw eigen dag samen
U kunt zelf het programma samenstellen dat het beste aansluit bij de situatie van uw praktijk. Er is voor ieder wat wils: of u nu huisarts, tandarts, fysiotherapeut of apotheker bent, of u nu starter bent of al veel ervaring heeft. Er is veel ruimte om te netwerken en te discussiëren met vakgenoten én andere zorgprofessionals. U vult makkelijk een hele dag, maar u kunt uw programma ook zo indelen dat u in een halve dag de krenten uit de pap haalt.

Centrale ligging
Wij verwachten meer dan duizend zorgprofessionals die de ondernemerskant van hun vak één dag centraal zetten. De centrale ligging van het beurs- en congrescentrum Expo Houten trekt bezoekers uit heel Nederland.

Meld u(w collega’s) vandaag nog aan
Spijker uw ondernemersvaardigheden bij, wordt bijgepraat over relevante ontwikkelingen die de toekomst van uw praktijk bepalen, ontvang tips en tricks, ga in discussie en kom in contact met honderden vakgenoten én professionals uit andere beroepsgroepen. Leden van MedischOndernemen en het  PraktijkmanagersNetwerk krijgen gratis toegang.

MedischOndernemen organiseert MedischOndernemen LIVE in samenwerking met founding partners ABN AMRO, Infomedics en VvAA, en met beroepsverenigingen KNMT en het KNGF. Bekijk de terugblik van 2018 en 2017.